Vi Keeland, Penelope Ward - Ukala Piç

Hazır mısınız? Ukala Piç 14 Aralık’ta raflarda ♥️

“Bu kitabı sevdiğimi söylemek bile yetmiyor. Tek oturuşta bitirdim. Eğer mükemmel kitabın bir formülü olsaydı bu olurdu. Bu komik, seksi ve tatlı romans ilk sayfadan sonuncusuna kadar sizi esir alacak.” —Kindle Crack


Vi Keeland, Penelope Ward - Ukala Piç

Bu senenin okuduğum ilk kitabı kendileri oldu.
Çok çok çok sevdim diyemem. Orta şeker bir kitap olmuştu. 

Konuya gelirsek kızımız kötü bir ilişkiden sonra yeni bir hayata başlamak için ülkenin öbür ucunda bir iş bulur ve neyi var neyi yok arabasına yüklenip yola koyulur. Verdiği bir mola sırasında gördüğü motosiklet ilgisini çekince bakakalır ve daha sonra benzinlik marketinde motorun sahibi ile küçük tatlı atışmaları olur. İkisi de daha sonra yollarına koyulacaklarken kızımızın tekeri patlar, oğlanın ise motoru bozulur.  Gidecekleri yer aynı olunca bir anlaşma yaparlar ve yol hikayeleri böylece başlar.

Kitapta sevdiğim kısımlar oldu elbet ama en sevdiğim kısımlar meşhur keçimizin olduğu kısımlardı. Onun dışında sevdiğim birkaç yer daha oldu ama okumanın üstünden 8 gün geçti aklım şu an okuduğum Cadıların Keşfi ve hafta sonu olacak finallerde olduğu için pek hatırlamıyorum açıkçası. 

Serinin önceki kitapları diyeceğim ama kitaplar seri değil kısacası yazarın önceki kitapları ki Vi Keeland'ın tek başına yazdığı kitaplar daha güzel ve eğlenceliydi. Bu ortak yazım kitaplarda yazar kendi eğlenceli kalemini yitirmiş gibi. 

1 yorum:

  1. Tanıtım için çok teşekkürler.Kendi kendime meydan okuma, yazı dizimi okumak üzere sizi blogumda ağırlamaktan şeref duyacağım,

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI