Rachel Gibson - Yoksa Hala Bekar Mısın?


Sadece 10.000 kişinin yaşadığı Lovett kasabasında düğün büyük bir olaydır. Büyük şehirlerden düğüne gelen uzaktaki akrabalar ise dedikodu malzemesi olmaktan kaçamazlar. Sadie Hallowell kendisinden küçük kuzeninin düğünü için yıllar sonra doğduğu kasabayı ziyaret eder. Kasabadakiler için klasik bir fiskos malzemesi olacakken işler değişir; çünkü Sadie otuz üç yaşındadır ve hâlâ BEKÂRDIR. Bu kasabalılar için dedikodu değil çok fazla dedikodu demektir. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Sadie işleri Lovett sakinlerinin bile yetişemeyeceği bir hızda karıştırmaya yetecek potansiyele sahiptir.



33 yaşında olupta hala bekar kalmak sadece Lovett kasabasında sorun değil ki. Bu bizim ülkemizin de gerçeği. Misal bakınız benim yaşım da 22 ama evde kalmış sayılırım. Çünkü ilkokuldan arkadaşlarımdan bazıları evli-mutlu-çocuklu :p. Ama bana sorun sen kendini nasıl hissediyorsun evsiz-mutlu ve KİTAPLI böylesi daha rahat :D Ne de olsa düşünmen gereken sadece elimdeki kitap bitince sıradaki kitabın hangisine geçeceğime karar vermek biraz zor ama olsun yine de süper.

Kitap yorumum ise klasik bir konunun güzelce işlenmesiyle rahatça bitirilebilecek bir kitap olmasıydı. Tabi o +18lik kısımları saymazsak.  Halbuki bir arkadaşım~o kendini biliyor :p ~ Rachel Gibson'un son derece mütevazı bir yazar olduğunu hatta kiss sahnelerini bile yarıda kestiğini söylemişti ama neyse.

Esas kızımız Sadie Teksas'lı sığır yetiştiricisi bir baba ve Miss Amerika olabilecek güzellik ve zarafete sahip annenin geç gelen tek çocuğudur. Sadie 5 yaşındayken annesini kaybeder. Daha sonra zarafet okuluna gider falan. Ve evden ve Lovett'ten asıl kaçışı 18 yaşında üniversiteyi kazanmasıyla olur. Ve bundan sonraki 15 yılında da kariyeri gibi birkaç şehri de değiştirir. En son kendisi emlakçılıkta karar kılıp bekar hayatında mutlu yaşarken teyzesinin kızı kendisini nedimelik yapması için düğüne çağırır. Lovett'e geldiğinde onu yol kenarında kalmış bir kamyon ve tehlikeli çekici Vince karşılar.

Esas oğlan Vince ise teyzesinin çağrısıyla Lovett'e gelen bir asker emeklisidir. Ehh tabi ki bu emeklilik her zaman olduğu gibi zorunluluktandır. Neyse ben daha fazla konuya ve doğal olarak spoiye girmeden siz bir koşu gidip Rachhel Gibson edinip beni bu yükten kurtarın ;)














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI