Emma Chase - Karmakarışık


Drew Evans'ın işi, milyon dolarlık anlaşmalar yapmak ve New York'un en güzel kadınlarını tek bir gülümsemeyle baştan çıkartmaktır. Peki, öyleyse neden yedi gündür evden dışarı çıkmıyor? Neden mahvolmuş, sefil bir halde ve depresyonda? Ona sorduğunuzda size sebebinin grip olduğunu söyleyecektir fakat hepimiz bunun doğru olmadığını biliyoruz.

Katherine Brooks, Drew'un babasının yatırım bankacılığı firmasında işe başladığı anda gösterişli playboyun hayatındaki her alanın bir karmaşaya sürüklenmesine sebep olmuştur. Profesyonel alandaki yarışları Drew'un cesaretini kırıyor, Katherine'e karşı hissettiği çekim dikkatini dağıtıyor ve onu yatağa atma girişimlerindeki başarısızlığı ise tamamen sinirlerini bozuyordur.

Nasıl oluyordu da kadının biri çıkıyor ve ağzı iyi laf yapan çapkın bir adamı mahvolmuş, umutsuz biri haline getirebiliyordu? Hayatta asla sahip olmak istemediği tek şeyi gerçekleştirerek.

'Karmakarışık' dünyada en çok kullanılan kitap sitesi Goodreads'de yapılan oylamalar sonucu 2014'ün en iyi çıkış yapan kitabı seçilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)


Drew Drew Drew... Sen nasıl bir şeysin yaa ♡♡♡ Sayende erkeklere dair çok şey öğrendik. Senin en çok gerçekçi yönüne bayıldım. Hele ki biricik yeğenine verdiğin masalların gerçek olmadığı onların yerine gerçek hayattan kişileri örnek almasını öğüt vermen bitanesin sen yaa.

Kate ile ilk değil de ikinci karşılaşman olaydı. Ama asıl olay babanın sen ve Kate'yi bir rekabet içine sokması kahkaha atmama neden oldu. 

Kate ve Drew ikiniz de birbirinizden hırslı ama en çokta inatçı keçisiniz. Birbirinize açılmanız Almanya'nın sınır kapılarını sorgusuz sualsiz mültecilere açması kadar zor oldu. Dur bakayım verdiğim bu örnek aşırı imkansız oldu ama siz sonuçta birbirinize açılmanız. Açıldınız açıldınız ama sonra da birbirinizi anında yanlış anlayıp hemen birbirinizin canını yaktınız. Ama olmaz ki -_- Sonra neyseki Drew duygularına gerçek bir işim koydu da bu ayrılığa bir son verip serinin ilk kitabını mutlu sona kavuşturdu. Ve en sevdiğim kısımdan bir alıntı ile yorumumu sonlandırıyorum. Sizlere bol okumalı günler ;)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI